Weer of geen weer

Om niet meer afhankelijk te zijn van het weer hebben we voor een gedeelte van de tribune een mobiele overkapping gemaakt. Op warme dagen zit u heerlijk beschut in de schaduw van de bomen of bij teveel zon, onder de beschutting van de overkapping. Mocht het gaan regenen dan wordt de mobiele overkapping binnen enkele minuten opgezet zodat u droog blijft. Voor de artiesten is er op het podium ook een overkapping beschikbaar die bij slecht weer zal worden opgebouwd.

Kleine kinderen en baby’s

Het theater is goed toegankelijk en geschikt voor kinderen. Kinderen kunnen spelen in de bossen van het theater dat geheel omheind is. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid voor het verzorgen van baby’s.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van ons theater aan beide kanten van de weg aan de Postelscheheideweg. Daarnaast is er een fietsenstalling recht voor de ingang van het theater.

Minder validen

Het openluchttheater is toegankelijk voor minder validen en er is ook een aangepast toilet geschikt voor minder validen.

Geschiedenis

Wilt u meer weten over de geschiedenis en het ontstaan van Openluchttheater De Hunnebergen? Bekijk de website welke Jan van den Dungen heeft opgezet via deze link.

Overmacht

Mocht een voorstelling/evenement onverhoopt niet doorgaan, blijven uw toegangsbewijzen geldig voor een nieuw te plannen datum. In geval van overmacht, zaken die buiten de controle van het theater vallen, zoals noodweer of ziekte, is Openluchttheater De Hunnebergen niet gehouden tot restitutie van het aankoopbedrag van de toegangsbewijzen. Het bestuur zal zich altijd tot het uiterste inzetten een nieuwe datum te prikken voor de geannuleerde voorstelling.