Contact opnemen

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van openluchttheater De Hunnebergen. Heeft u vragen? Neem een kijkje op onze pagina met praktische informatie. Wanneer uw vraag niet beantwoord is, neem dan gerust contact met ons op middels ons contactformulier.

Adresgegevens

Piet Hendrikxpad
5575 XC Luyksgestel

Historie

Voor de historie en achtergrondinformatie over De Hunnebergen verwijzen we u graag via deze link naar een externe website welke door vrijwilligers wordt onderhouden.

contactformulier

  ANBI Status

  Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften en de energiebelasting. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Om als culturele ANBI aangemerkt te worden, moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. 

  Naam organisatie

  Stichting Openluchttheater De Hunnenbergen

  Kok-en RSIN-nummer

  Het nummer van de inschrijving bij de kamer van Koophandel is: 62358138 en het RSIN:

  Post-en bezoekadres

  Postelscheweg 2a 10, 5575 XC Luyksgestel

  Doelstelling

  Het bevorderen van cultureel en maatschappelijk gebruik van openluchttheater in Groot-Bergeijk en zo bijdragen aan het culturele en maatschappelijke leven in Groot-Bergeijk en omgeving. 

   Actuele beleidsplan

  het openlucht theater de Hunnebergen bereikt een breed publiek en heeft een uitstekende reputatie in de hele gemeente Bergeijk (dus Groot-Bergeijk)en ook daarbuiten”, in de Kempendorpen en daarbuiten. Het openlucht theater van grote toeristische waarde voor de Gemeente Bergeijk en is als dusdanig herkend in de Kempendorpen, aangrenzende regio’s in Belgie en daarbuiten. Het is belangrijk dat het openlucht theater integraal onderdeel is van het maatschapplijke leven in Groot-Bergeijk en de dorpen daar om heen. Het openluchttheater wil zorgen voor een brede programmering die voor alle leeftijdsgroepen aansprekend is. Eventueel kan ook het theater en bijbehorende faciliteiten voor maatschappelijk gebruik voor groepen en personen gerelateerd aan of wonend in Groot-Bergeijk. 

  ANBI verslag

  Openluchttheater De Hunnebergen heeft de ANBI status. In dat kader publiceert Openluchttheater de Hunnebergen jaarlijks een korte weergave van het beleidsplan en de resultaten van het afgelopen jaar. U vind hier een link naar het ANBI verslag over 2020. 

  Bestuurssamenstelling

  Het huidige bestuur bestaat uit:

  • Toon Loomans (voorzitter)
  • Albert Verhoeven (secretaris)
  • Albert-Jan Kuyper
  • Marleen Daris
  • Benedicte van Houtert

  (De bestuurders zijn vrijwilligers en krijgen geen beloning voor hun activiteiten)