Openluchttheater De Hunnebergen zoekt spelers, zangers en muzikanten voor De Notenboom

In samenwerking met regisseur Bernard Tholen brengt openluchttheater De Hunnebergen in Luyksgestel komende zomer het toneelstuk “De Notenboom”. De muzikale leiding van het stuk is in handen van Christianne Manders-Celis, die ook de muziek heeft gearrangeerd. Het verhaal “De Notenboom” speelt zich af op een boerenerf bij boer Dorus. De oude boer zit dagelijks te genieten onder een oude notenboom van zijn welverdiende rust. Daar ziet hij zijn herinneringen van 60 jaar boer zijn opnieuw tot leven komen. Het toneelstuk bevat ontroerende en herkenbare scenes uit het boerenleven worden afgewisseld met muziek en zang.

We zijn nog op zoek naar een aantal spelers, zangers en wat muzikanten. Voor toneelspelers en zangers staan nog een aantal rollen open. Voor de aanvulling van de muzikanten zijn we specifiek op zoek naar een drummer en een gitarist. Daarnaast zijn er nog wat mensen nodig voor ondersteuning van de productie.

Voor alle belangstellenden en de spelers, zangers en muzikanten die al betrokken zijn, is er een informatiebijeenkomst gepland op zaterdag 5 februari om 16.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het horecagebouw van openluchttheater De Hunnebergen.

De opvoering van het toneelstuk was eigenlijk gepland voor 2020, maar door corona maatregelen hebben we toen de repetities moeten staken. De uitvoering is daarom doorgeschoven naar dit seizoen. De opvoeringen voor dit jaar staan begin juli gepland. Uiteraard worden de ontwikkelingen rond de corona maatregelen nauwlettend gevolgd.

Aanmelden als geïnteresseerde is niet noodzakelijk vooraf maar kan via tholenbm@hotmail.com.

Dit bericht is gepost in Toneel. Bookmark de link.

Geef een reactie